...

Servicii DDD Bucuresti

Ce sunt Serviciile DDD?

Serviciile de dezinfectie, dezinsectie si deratizare cunoscute sub acronimul DDD, sunt servicii profesionale oferite de companii specializate in combaterea si controlul organismelor daunatoare, cum ar fi insectele, rozatoarele si alte organisme considerate periculoase pentru sanatatea oamenilor si a animalelor sau pentru mediul inconjurator.

Navigare Rapida

Ce este Dezinsectia?

Dezinsectia dupa cum bine este cunoscut reprezinta procesul de prevenire, combatere si eliminare a daunatorilor. Are rolul de impiedicare a aparitiei si raspandirii insectelor daunatoare, cat si cu scopul de eradicare a acestora, avand drept obiectiv distrugerea definitiva a insectelor dintr-un spatiu infestat. 

O operatiune de dezinsectie este ineficienta si chiar contraindicata in vecinatatea unor spatii infestate, in astfel de cazuri fiind de recomandat eliminarea intregului focar de infestare printr-o dezinsectie curativa asupra zonei infestate. 

Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspandi o varietate mare de boli prin intepaturi dar si prin contaminarea alimentelor cu care intra in contact pe care oameni le pot ingera ulterior cauzand astfel numeroase probleme de sanatate.

Cui se adreseaza serviciile noastre de dezinsectie executate in raza sectoarelor 1-6 Bucuresti, cat si Ilfov?

Dezinsectie Persoane Fizice

Fie ca vorbim de gandacii de bucatarie, plosnitele de pat sau alti daunatori intalniti frecvent in locuinte, compania noastra vine in intampinarea proprietarilor cu tratamente eficiente, folosind cele mai bune solutii si metode de combatere pentru dezinsectie.

Este foarte important sa va asigurati de faptul ca insectele nu vor mai reprezenta o problema pentru dumneavoastra, ele pot deveni destul de periculoase si pot afecta starea de sanatate a persoanelor din acele imobile. Optand pentru servicii de dezinsectie periodica, insectele nu mai pot reprezenta o problema pentru dumneavoastra.

Dezinsectie Asociatii de proprietari

Asociatiile de proprietari prin presedintii lor, trebuie sa asigure un spatiu comun curat. Pentru a preintampina aparitia unor focare de infectie in spatiile comune este recomandat asociatiilor de proprietari efectuarea tratamentelor de dezinsectie la un interval de maxim sase luni de zile, reprezentant singura modalitate de protectie impotriva gandacilor, puricilor, tantarilor si a capuselor din spatiile verzi cat si subsolurilor si spatiilor comune utilizate de locatari.

Asociatiile de proprietari prin presedintii lor, trebuie sa asigure un spatiu comun curat. Pentru a preintampina aparitia unor focare de infectie in spatiile comune este recomandat asociatiilor de proprietari efectuarea tratamentelor de dezinsectie la un interval de maxim sase luni de zile, reprezentant singura modalitate de protectie impotriva gandacilor, puricilor, tantarilor si a capuselor din spatiile verzi cat si subsolurilor si spatiilor comune utilizate de locatari.

Dezinsectie Firme / Agenți Economici

Venim in intampinarea persoanelor juridice, din toate domeniile de activitate cu preturi avantajoase, in limite onorabile pentru ambele parti si cu un program trimestrial complet de servicii DDD.

Produsele folosite in cadrul operatiunilor de dezinsectie sunt avizate de Ministerul Sanatatii si cuprid un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni, astfel incat putem garanta eficienta tratamentelor de dezinsectie.

Dezinsectia In Institutii Publice

Va putem ajuta sa creati un mediu curat la locul de munca cu ajutorul tratamentelor impotriva daunatorilor. Recomandam efectuarea acestor operatiuni preventiv, deoarece este mult mai eficienta preventia decat combaterea, atat financiar cat si practice.

In cadrul serviciilor de dezinsectie, efectuate in institutii publice, punem la dispozitia beneficiarului o serie de tratamente impotriva insectelor daunatoare.

Incepand de la interventii cu solutii lichide, prin
pulverizare, cu echipamente de tip atomizor si pompe de joasa presiune, generatoare de ceata, folosind aparate de tip fogger si ULV, pana la dezinsectia uscata, ce consta in aplicarea gelului insecticide.

Metode De Dezinsectie in Bucuresti

Dezinsectia este un proces combatere a daunatorilor cu destinatie de preventie cat si curativa. Asadar dezinsectia curativa are rolul de combatere in focar si se aplica insectelor care deja au reusit sa patrunda in locatie avand ca scop exterminarea parazitilor deja existenti si impiedicarea inmultirii lor, pe cand dezinsectie preventiva are rol defensiv, profilactic in care se iau masuri igienico-santiare de tratare a unui spatiu/locatii cu diverse substante profesionale ce vor reduce la minim posibilitatea dezvoltarii unu habitat prielnic, astfel creand conditii nefavorabile aparitiei sau depunerii larvelor de catre deaunatori cat si accesul insectelor adulte la hrana.

Pentru ca realizarea dezinsectiilor variaza si se aplica in functie de insecte, perimetrul tratat si gravitatea fiecarui caz in parte, substantele profesionale se vor aplica cu diverse aparate profesionale cat si o variatie de insecticide aplicate individual sau combinate intre ele in functie de situatia cu care ne confruntam pentru a asigura un rezultat rapid si eficient.

Dupa cum am facut deja precizari toate insecticidele folosite sub toate formele lor, gel, pulberi umectabile, substanta lichida, momeli insecticide cu atractanti etc, sunt avizate de Ministerul Sanatatii nereprezentand un pericol de toxicitate, sa va temeti ca administrarea acestor produse ar putea avea efecte negative asupra sanatatii dupa curatarea spatiului vizat.

Acestea sunt aplicate cu ajutor atomizoarelor, pompelor de mana, aparatelor ULV – Ultra Low Volume si Termonebulizatoarelor / Fogger. Acestea fiind aparate cu care se pulverizeaza sau produc aerosoli pentru tratarea diferitelor spatii in functie de gradul de acoperire sau al tipul suprafetelor care necesita interventia.

Toate echipamentele sunt de inalta calitate si sunt foarte eficiente. In plus, acestea nu sunt accesibile persoanelor fizice in comert, fiind disponibile doar celor autorizate. Substantele folosite sunt foarte concentrate, astfel ca sunt cat se poate de eficiente, dar si sigure, astfel ca nu afecteaza in niciun fel omul, animalele de companie si nici plantele.

Spectru de actiune pentru tratamentele de dezinsectie: gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, purici, plosnite de saltea, furnici, muste, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve. Operatiunea de dezinsectie se efectueaza atat in spatiile interioare (cladiri publice, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, etc.), cat si in cele exterioare (curti, alei, parcuri, strazi, etc).

Ce este Deratizarea?

Deratizarea este procesul de control al rozatoarelor, cum ar fi soarecii si sobolanii, intr-o zona, incapere sau cladire pentru a preveni daunele si raspandirea bolilor.

Deratizarea in Bucuresti se poate realiza într-o gama de medii, cum ar fi locuințe, birouri, depozite, fabrici etc. avand un rol deosebit de important intrucat aceste micute mamifere sunt vectori de raspundire a infectiilor si bolilor precum: trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, pneumococul, toxiinfectiile alimentare, etc. iar pe langa aceste aspecte putem sa mai adaugam ca argument si ditrugerile pe care le provoaca aceste facand inutilizabile instalatii, spatii, alimente destinate consumului uman sau animal, creand astfel pierderi inestimabile.

In functie de gravitatea problemei si de mediul in care se efectueaza, deratizarea poate fi realizata in mai multe moduri. Alegerea momelii raticide potrivite solicita cunoasterea amanuntita a exigentelor de
nutritie ale speciilor ce urmeaza sa fie eliminate.

Aceasta se poate realiza prin tratamente folosind substante profesionale (raticide) ce nu sunt disponibile in magazine destinate publicului larg ci se comercializeaza doar firmelor de deratizare avand un grad de toxicitate sporit, ce trebuie dozata si aplicata in functie de mediul si perimetrul vizat.

Exista o gama intreaga de capcane din care puteti alege, dupa cum urmeaza: capcane mecanice, capcane electrice, capcane cu lipici, capcane de capturi vii si bineinteles clasicele momeli otravitoare. Pentru exterior se pot amplasa statii de intoxicare pentru rozatoare de jur imprejurul unui perimetru, statii ce mai apoi trebuie verificate la un interval de timp de personalul calificat al firmei de deratizare, aceste sisteme fiind dotate cu inchidere cu cheie, astfel reusind sa impiedice accesul voit sau accidental atat al oamenilor cat si animalelor de companie.

Momelile raticide sunt plasate in conditii de siguranta si in zone in care nu sunt accesibile copiilor,
animalelor de companie sau altor animale din gospodarie sau vecinatati.

Este important sa se ia in considerare acest aspect in timpul deratizarii de aceea este esential solicitarea ajutorul unor specialisti in deratizare pentru a va asigura ca procedura este efectuata in mod corespunzator si eficient.

Ce este Dezinfectia?

Dezinfectia este una dintre cele mai importante operatiuni pentru prevenirea si combaterea bolilor infectioase si parazitare si consta in decontaminarea mediului de germeni microbieni si inframicrobieni
patogeni, sunt folositi la scara mai larga si in institutiile medicale, spitale, centre de sanatate, scoli,
unitate de productie alimentara etc.

Aceasta consta in aplicarea biocidelor, dezinfectantelor, cu ajutorul celor mai noi tehnologii de lucru, pe diverse suprafete sau in aeromicroflora.

Dezinfectia este o masura impotriva raspandirea bolilor contagioase si nu numai, aceasta este si o masura de protectie a muncii pentru a preveni infestarea personalului cu diferiti patogenti cu care iau
contact zi de zi. Spre exemplu in spitale sau unitatilor medicale, In anumite situatii, toate obiectele care
intra in contact cu omul bolnav trebuie dezinfectate.

Si cand nu tine de unitatile spitalicesti, ganditi-va cat de mare este riscul contactarii unei bacterii sau a unui virus de la o persoana infectata, mai ales cand circulam cu mijloacele de transport in comun, cand folosim toalete publice, cand lucram in colectiv, cand mergem la biblioteca sau folosim acelasi bazin de inot.

Servicii DDD Bucuresti

Daca veti apela la serviciile noastre DDD pe raza sectoarelor 1-6 Bucuresti si Ilfov, va asteapta o echipa
cu experienta ce isi desfasoare activitatea cu profesionalism pentru care nu au existat cazuri prea complicate incat sa nu le gaseasca rezolvare. Pentru noi este important ca interventiile sa fie cat mai rapide si eficiente pentru ca viata clientilor nostri sa isi revina in cel mai scurt timp la normal.

In functie de cazurile intalnite, personalul firmei noastre va putea pune in actiune un plan personalizat
de tratament pentru situatia cu care va confruntati, oferindu va astfel eficienta si calitate prin serviciile
prestate.

Daca veti apela la serviciile noastre DDD pe raza sectoarelor 1-6 Bucuresti si Ilfov, va asteapta o echipa
cu experienta ce isi desfasoare activitatea cu profesionalism pentru care nu au existat cazuri prea complicate incat sa nu le gaseasca rezolvare. Pentru noi este important ca interventiile sa fie cat mai rapide si eficiente pentru ca viata clientilor nostri sa isi revina in cel mai scurt timp la normal.

In functie de cazurile intalnite, personalul firmei noastre va putea pune in actiune un plan personalizat
de tratament pentru situatia cu care va confruntati, oferindu va astfel eficienta si calitate prin serviciile
prestate.

Va incuraj sa apelati cu incredere la serviciile noastre si sa solicitati informatii cu privire la situatia cu care va confruntati. Puteti sa ne contactactati la numarul de telefon : 0773.879.626 Sau in sectiunea de Contact pentru a consulta preturile.

Preturi Dezinsectie

Gandaci de bucatarie

Plosnite

*Pentru Asociatii De Proprietari, Companii sau alte tipuri de daunatori va rugam sa ne contactati prin formularul de mai jos sau la numarul de telefon 0773.879.626

FORMULAR DE CONTACT

DATE DE CONTACT

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.