...

Deratizare Bucuresti

Firma Deratizare Bucuresti, Exterminare Sobilani
Deratizarea reprezinta un complex de masuri prin care urmarim eliminarea sau mentinerea la un nivel redus populatia rozatoarelor precum soarecii sau sobolanii ce ne invadeaza spatiul sau gospodaria. Are un rol deosebit de important fiindca aceste micute mamifere sunt vectori de raspundire a infectiilor si bolilor precum: trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, pneumococul, toxiinfectiile alimentare, etc. pe langa aceste aspecte putem mai adauga si faptul ca rozatoarele distrug, si fac inutilizabile instalatii, spatii, alimente destinate consumului uman sau animal, facand astfel ca pierderile provocate de ei sa devina inestimabile.
Aceste rozatoare sunt atrase de cele mai multe ori de resturile alimentare dar preferintele in ce priveste hrana pot varia. Sobolanii spre exemplu pot manca, aproape orice incepand de la cereale, frunze, fructe, insecte pana la oua, carne, viermi si gunoaie, insa nu se dau la o parte nici de la roaderea materialelor care sa le poata ajuta la tocirea dintilor, printre aceste materiale se afla lemnul, cauciucul, plasticul, cartonul si nu numai.
Inainte de incepe actiunea de deratizare, este important sa se evalueze gradul de infestare si perimetrul vizat. Daca rozatoarele isi fac aparitia si tranziteaza rar zona vizata, gradul este unul scazut, dar daca acestia au curajul ca isi faca simtita prezenta des si in numar mare inseamna ca au reusit sa colonizeze zona iar gradul de infestare va fi unul ridicat. Insa daca in momentul venirii echipei de specialitate acestia nu sunt de gasit, evaluare se face de obicei in baza urmelor lasate: mancare inceputa, traseul de excremente sau petele de urina, urmele labutelor, gaurile pe care acestia le fac in pardoseala, pereti si eventual soareci sau sobolani gasiti morti.
Aceste rozatoare au tendinta de a se reproduce destul de repede de aceea se recomanda sa apelati cat mai repede la serviciile de deratizare. O interventie rapida poate preveni sau depista infestarea in faza incipienta pana sa se ajunga la probleme mult mai acute.
Desi de cele mai multe ori cand se intampla sa dam nas in nas cu ele le percepem doar ca pe niste animale dizgratioase sau dezgustatoare, acestea sunt in realitate foarte inteligente ceea ce ii face uneori greu de capturat cu o capcana clasica.

TIPURI DE DERATIZARE

Deratizarea poate fi de combatere (curativa) sau preventiva (profilactica). Deratizarea profilactica se poate face prin astuparea cu materiale rezistente a fisurilor, crapaturilor si gaurilor prin care acestia se pot strecura, curatenia, limitarea locurilor unde se pot adaposti, schimbarea locurilor de depozitare a alimentelor pentru a le perturba si le intrerupe stare de confort, iar daca le inlaturati si toate sursele de hrana, casa dumneavoastra va devnii un spatiu mai putin primitor pentru ei.
Cand vine vorba de deratizarea de combatere, aceasta se poate realiza prin tratamente folosind substante profesionale (raticide) ce nu se gasesc in magazine destinate publicului larg ci se comercializeaza doar firmelor de deratizare pentru ca au un grad de toxicitate sporit, ce trebuie dozata si aplicata in functie de mediul si perimetrul vizat. Pe langa aceasta metoda mai exista o gama intreaga de capcane din care puteti alege, dupa cum urmeaza: capcane mecanice, capcane electrice, capcane cu lipici, capcane de capturi vii si bineinteles clasicele momeli otravitoare. Pentru aceste capcane puteri folosi ca momeala branza, untul de arahide, seminte si nuci, acestea fiind printre preferatele micutilor intrusi. Pentru exterior se pot amplasa statii de intoxicare pentru rozatoare de jur imprejurul unui perimetru, statii ce mai apoi trebuie verificate la un interval de timp de personalul calificat al firmei de deratizare. Aceste sisteme sunt dotate cu inchidere cu cheie, astfel reusind sa impiedice accesul voit sau accidental atat al oamenilor cat si animalelor de companie.
Momelile raticide trebuie sa fie plasate in conditii de siguranta si in zone in care nu sunt accesibile copiilor, animalelor de companie sau altor animale din gospodarie sau vecinatati. De asemenea trebuie avut grija ca acestea sa nu fie aplicate in zonele in care se afla alimente, ustensile de gatit, suprafate unde se gateste sau se prepara hrana pentru animale, furaje etc. o data intrat in contact cu raticidul alimentele se contamineaza devenind nocive.

FRECVENTA CU CATE TREBUIE REALIZATA DERATIZAREA

Referitor la obligativitatea acestei intervenii este va aducem la cunostinta ca este reglementata prin lege, astfel Ordinul MS 536/1997 (art 146 si art 147) se refera la obligativitatea institutiilot publice, agentilor economici, a cetatenilor cu gospodarii individuale cat si a asociatiilor de locatari de a stinge focarele generate de rozatoare, acestia fiind purtatori de maladii ce ameninta sanatatea. Conform aceluiasi Ordin se fac precizari ca aceste proceduri de vor aplica ori de cate ori este nevoie, dar nu la un interval mai mare de 6 luni, de preferat primavara si toamna.

DE CE ESTE IMPORTANT CA DERATIZAREA SA FIE EFECTUATA DE O FIRMA AUTORIZATA SI SPECIALIZATA IN DOMENIU?

O firma autorizata precum Pest Expert 3D (Firma3D.ro)

  • va pune la dispozitie cele mai noi si potrivite metode, o gama profesionala de raticide, momeli,
    capcane si aparate de specialitate, personalizand tratamentul pe cazul intalnit.
  • in functie de expertiza facuta la locatie face un plan de combatere
  • depinzand de rezultate obtinute la intervalele de timp de verificare poate evalua ce interventii
    mai sunt necesare pentru eradicarea rozatorelor
  • personalul calificat va ajuta sa evitati manipularea solutiilor toxice si folosirea acestor intr-o
    maniera necorepunzatoare.

Daca va intaliniti cu asftel de problema si aveti nevoie de servicii profesionale de deratizare, apleti cu incredere la serviciile companiei noatre, tratam cu responsabilitate, seriozitate si profesionalism cerintele si nevoile dumneavoastra. Contacteaza-ne la numarul de telefon : 0773.879.626, pe pagina de Contact sau consulta preturile. Firma noastra efectueaza deratizari pe raza teritoriului Bucuresti sector 1-6 cat si Ilfov. Apelati cu incredere, nu veti fi dezamagiti!

FORMULAR DE CONTACT

DATE DE CONTACT

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.