...

Dezinsectie Bucuresti

Firma Dezinsectie Bucuresti si Ilfov, Gandaci de bucatarie

Ca si Firma Dezinsectie Bucuresti stim cu certitudine ca dezinsectia este un proces prin care alegem sa prevenim sau sa tratam cu ajutorul unor substante chimice specifice (insecticide) prezenta insectelor parazite ce inevitabil apar in mediul inconjurator
omului si ce pot dauna sanatatii umane cat si animalelor prin tansmiterea de boli contagioase, parazitare, aceasta reprezentand o masura ce tine de igiena mediului inconjurator.

Din exemplele de insecte ce sunt combatute cel mai frecvent putem sa amintim gandacii de bucatarie, gandacii de canalizare, tantarii, plosnitele, capusele, moliile, puricii, paianjenul, viespile, furnicile, etc.

Majoritatea acestor insecte sunt extrem de daunatoare mai ales in cazul unei infestari, unele reusind chiar sa puna in pericol viata omului si nu numai, de aceea se recomanda solicitarea ajutorului de specialitate cand vine vorba de combaterea lor.

Obiectivele Dezinsectiei in Bucuresti

Principalul obiectiv al unei dezinsectii in zona Bucuresti atunci cand deja se constata prezenta daunatorilor in locuintele,
curtile sau locurile unde va desfasurati activitatea, este in prima faza de a extermina insectele deja existente pentru a impiedica astfel inmultirea lor, iar in cea de-a doua etapa se revine dupa un interval de timp cu un tratament pentru a extermina parazitii ce au iesit ulterior din larvele si ouale depuse.

Dezinsectia insa nu are doar un rol curativ ci se poate folosi si ca modalitate de preventie. Asadar exista doua categorii in modalitatile de combatere a daunatorilor dupa cum urmeaza:
1. DEZINSECTIA CURATIVA in Bucuresti este un tratament de combatere in focar, ce se aplica insectelor care deja au reusit sa patrunda in locatie. Are ca scop exterminarea parazitilor deja existenti si impiedicarea inmultirii lor dar inainte de asta este necesara o evaluare si in functie de indiciile detectate se va identifica daca exista una sau mai multe specii de insecte ce trebuie combatute .
2. DEZINSECTIE PREVENTIVA in Bucuresti este metoda defensiva (profilactica) in care se iau masuri igienico- santiare de tratare a unui spatiu/locatii cu diverse substante profesionale ce vor reduce la minim posibilitatea dezvoltarii unu habitat prielnic, astfel creand conditii nefavorabile aparitiei larvelor si accesul insectelor adulte la hrana. Acestea pot fi efectuate regulat, la anumite intervale de timp, pentru a mentine controlul constant al populatiilor de insecte.

METODE DE DEZINSECTIE IN BUCURESTI SI ILFOV

Metodele de realizare a dezinsectiei variaza si se aplica in functie de insecta, perimetrul tratat si gravitatea fiecarui caz in parte. Modalitatile de tratament se pot aplica individual sau se pot combina intre ele pentru un rezultat cat mai rapid si eficient. Pentru o intelegere mai buna va vom face o prezentare succinta a aparatelor, insectidicelor si metodelor de aplicare a acestora.

In operatiunile de dezinsectie se folosesc aparate profesionale in functie de dimensiunile locatie si obiectivul pe care il avem. Acestea se impart in:

 • Pompa de mana/spate – este un pulverizator de solutii, cu pompa si pistol, actionate cu ajutorul unui levier ce asigura presiunea necesara pompei.
 • Atomizor – este un aparat purtabil, echipat cu motor prevazute cu o turbina care genereaza un volum mare de aer, ce este transmis prin conducte la duza de evacuare. Cu ajutorul atomizorului se obține un tratament cu o mai mare acoperire, datorată dimensiunilor mici si uniforme a picaturilor.
 • ULV – Ultra Low Volume – este un aparat echipat, de regula cu motor electric, care pulverizeaza solutia insecticida sub forma de ceata rece . Datorita pulverizarii foarte fine, tratamentele de dezinsectie cu acest aparat sunt foarte eficiente.
 • Termonebulizator / Fogger – aparat care produce aerosoli sub forma de ceata sau fum pe cale termica. Ceata pulverizata se raspandeste in spatiile tratate si se depune in particule ultrafine pe toate suprafetele. Este foarte eficient in combaterea daunatorilor specifici din spatiile de depozitare.

INSECTICIDELE

Utilizate in acest proces pot fi sub forma lichida, gel, pulberi umectabile, momeli insecticide cu atractanti, etc; ce sunt avizate de Ministerul Sanatatii si au aplicabilitati diferite in functie de daunatorii vizati si suprafatele pe care sunt pulverizate.

Inainte de alegerea modalitatii de aplicare a tratamentului de dezinsectiei se va identifica gradul ce infestare, daca au fost depuse oua, posibilele surse de hrana, locatia si perimetrul ce urmeaza sa fie tratate. Pentru a maximiza eficienta apeleaza la o Firma Dezinsectie Bucuresti.

Ca si MODALITATE DE APLICARE a insecticielor acestea variaza dupa cum urmeaza:

 • pulverizare – Acesta modalitate este cel mai des intalnita in practica, fiind una din cele mai eficiente si practice metode in combaterea majoritatii daunatorilor ( gandaci de bucatarie, plosnite, muste, capuse, etc). se folosesc substante insecticide, ce sunt pulverizate pe suprafețe cu ajutorul aparatelor profesionale mentionate mai sus.
 • aplicare de insecticide sub forma de gel – gelul este compus din substante insecticide si atractanti si se foloseste in general in unitatile cu profil alimentar si in locuinte, avand un rezultat foarte bun in combaterea gandacilor de bucatarie.
 • aplicarea unor insecticide pe baza de atractanti – insecticidele se aplica cu ajutorul unei pensule sub formă de benzi astfel insectele fiind atrase de substantele cu atractanti alimentari și hormonali.

FRECVENTA CU CATE TREBUIE REALIZATA DEZINSECTIA IN BUCURESTI

 • In general in spatiile deschide la exterior atat pe domeniul public cat si cel privat conform cu recomandari de specialitate se sugereaza ca aceasta operatiune sa se efectueze cu o frecventa de 3 ori pe an.
 • Aceeasi recomandare se face si pentru locatii ca subsolurile, spatii destinate retelelor de alimentare cu apa, energie termica si canal. (In cazul tratamentelor contra tantarilor este obligatorie actiunea atat impotriva larvelor, cat si a insectelor adulte.)
 • In unitaţile de producţie si/sau de comert agroalimentar si in depozitele cu astfel de produse, atunci cand este vorba despre un focar se recomanda dezinsectia lunara sau de cate ori se considera necesar pana la eliminarea daunatorilor.
 • In institutii se va realiza trimestrial sau ori de cate ori este nevoie.
 • Atunci cand avem deaface cu locuinte private, dezinsectia se face la solicitarea propietarului si in functie de persoanele ce ocupa spatiul respectiv, in caz ca avem spatii ocupate de batrani copii, persoane cu afectiuni cronice dezinsectia se realizeaza cu substante speciale care sa nu sunt iritante sau daunatoare.

Nu negija sau pierdet timpul cand ai deaface cu plosintele. Personalul firmei noastre iti sta la dispozitie si iti ofera servicii complete cu substante si echipamente profesionale ce vor elimina acesti paraziti din locurile greu accesibile sau vizibile tie. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de dezinsectie Bucuresti sector 1-6 cat si Ilfov, si vom interveni in cel mai scurt timp pentru a readuce confortul in locuinta ta.

Dezinsectie Bucuresti

Daca va intaliniti cu asftel de problema si aveti nevoie de servii profesionale de dezinsectie in Bucuresti apelati cu incredere la o Firma de Dezinsectie din Bucuresti, tratam cu responsabilitate, seriozitate si profesionalism cerintele si nevoile dumneavoastra. Contacteaza-ne la numarul de telefon : 0773.879.626 sau prin formularul de Contact.

Preturi Dezinsectie

Gandaci de bucatarie

Plosnite

*Pentru situațiile în care se regăsesc două canapele într-o încăpere, dorim să vă informăm că tarifarea se va efectua separat, asigurându-vă astfel o evaluare detaliată și corectă a serviciilor prestate.

**Pentru Asociatii De Proprietari, Companii sau alte tipuri de daunatori va rugam sa ne contactati prin formularul de mai jos sau la numarul de telefon 0773.879.626

FORMULAR DE CONTACT

DATE DE CONTACT

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.