...

Dezinsectie Gandaci De Bucatarie

Firma Dezinsectie Bucuresti si Ilfov, Gandaci de bucatarie

Denumire:

Gandacii de bucatarie (Blattella Germanica)

Gandacii negrii de canalizare (Blatta orientalis)

Dimensiuni:

13-15 mm , 22-30 mm;

Culoare:

brun-roscat;negru;

GANDACUL DE BUCATARIE

Cunoscut stiintific sub denumirea de Blattella Germanica, are un corp alungit si plat, de culoare brun-roscat, ce ii permite sa patrunda prin cele mai mici fisuri si uneori ii ajuta sa supravietuiasca chiar si dupa o lovitura de papuc. Se pot agata de orice suprafete, fapt ce ajuta acesti paraziti sa isi depuna ouale in zone ascunse si intunecate ce pot pune locuinta dumneavostra in pericol de infestare. Pentru a elimina un asftel de pericol e bine sa apelati la dezinsectie chiar de la depistarea primilor „colegi de camera”.

GANDACII NEGRII DE CANALIZARE

Sau Blatta Orientalis, spre deosebire de omologii sai mai sus mentionati, sunt mult mai mari ajungand si pana la 3 cm lungime, au un ciclu de dezvoltare mai lung si o viteza de miscare usor mai redusa. Ca si criterii pentru inmultire, aceste insecte au nevoie de caldura si mediu umed, deci pe langa apartamente si locuinte ii putem intalni si in cladiri comerciale, casute de vara, sere incalzite, magazii, beciuri, depozite alimentare.

Gandacii sunt insecte sinatrope si de cele mai multe ori pentru a-si cauta hrana ajung in locuintele oamenilor si/sau in preajma asezarilor acestora.  Sunt insecte ce evita lumina, ies in cautarea de hrana la lasarea intunericului sau cand suresele de lumina artificiala se sting. Au simturi dezvoltate, prind orice miros, se misca repede si sunt rezistenti.

Promiscuitatea in alegerea mancarii si habitatul din care provin ii fac sa fie un pericol pentru sanatatea umana. Asadar daca traiti cu impresia ca gandacii se hranesc doar cu produse clasic comestibile va inselati, acestia se pot hrani si cu par de om si animale, hartie, lemn, produse de igiena persona ( sapun) si unii chiar se canibaleza intre ei. Cand vine vorba de mediile in care se adapostesc, acestea nu sunt deloc unele sterile, de obicei este vorba de cosuri de gunoi , sisteme de canalizare, subsoluri, plinte, fisurile din pereti sau podele, mobilier vechi etc. Este lesne de inteles ca atunci cand migreaza, se aseaza pe vase sau mancare, imprastiind microbi ce devin surse a nenumarate boli pentru om, in special cele ale tractului gastro-intestinal cum ar fi gastroenterocita, diaree, hepatia etc.

IATA CATEVA SFATURI PENTU PREVENIREA UNOR ASTFEL DE MUSAFIRI NEPOFTITI:

  • Curata frecvent bucatari si baia utilizand detergenti pe baza de clor. Asigura-te ca spatiul unde depozitezi gunoiul este curatat si ca nu exista resturi de alimente scapte accidental pe langa acesta.
  • Cand depositezi produse alimentare in dulapurile de bucatrie ai grija sa fie in recipiente sigilate. Nu lasa mancare sau firimituri pe masa. De asemenea trebuie acordata atentie si modalitatii de depozitare a alimentelor animalelor de companie.
  • Inainte de a folosi alimentele de pe rafturi sau din dulapurile de bucatarie verifica ca acestea sa nu fie deja infestate de daunatori.
  • Verifica, si daca e nevoie schimba garniturile la usi si ferestre. Acopera gurile de scurgere din baie si bucatarie.
  • Incearca sa acorzi atentie si instalatiei sanitare, verifica sa nu existe scurgeri care sa favorizeze un mediu umed in care aceste insecte sa poata prospera.
  • Pentru o solutie rapida foloseste spary-uri speciale pentru gandaci, citeste instructiunile de folosire si respectale intocmai.
  • In caz ca aceste masuri nu functioneaza cere ajutor profesionist, persoane calificate ce te pot ajuta in lupta si preventia aparitiei acestor daunatori in locuinta ta.

Nu neglija aceste probleme!  Pentru a scapa de gandaci, personalul calificat procedeaza la realizarea dezinsectiei in doua etape apeland la solutii profesionale, prima etapa vizeaza exterminarea insectelor deja existe, iar in cea de a doua, ce nu va depasi o distanta mai mare de 15 zile, se distrug puii ce ies din ouale depuse de femele. 

Gandacii sunt adevarati inamici pentru tine si cei dragi, si fara sa iti dai seama poti ajunge intr o situatie mai complicata decat ai apreciat initial. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de dezinsectie gandaci Bucuresti sector 1 – 6 cat si Ilfov, si vom intervenii in cel mai scurt timp pentru a readuce confortul in locuinta ta.

Contacteaza-ne la numarul de telefon : 0773.879.626, pe pagina de Contact sau consulta preturile.

FORMULAR DE CONTACT

DATE DE CONTACT

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.